Rubriky
Ritchies

Konferenční stolek PERA bílý – elegante a praktické řešení od ASIR

Konferenční stolek PERA bílý

V bílé barvě vyrobený dvoupatrový konferenční stolek PERA nabízí dvě stejně velké odkládací plochy, ale ta spodní je rozdělena příčkou na dvě stejné části. To znamená, že stůl nabízí místo pro uložení věcí na dvou úrovních, čímž se zvyšuje jeho praktičnost.

PERA je sice konferenční stolek, ale stejně tak jej můžete využít například i jako herní nebo servírovací stolek. Jeho minimalistický design jej totiž umožňuje sladit s různými styly interiéru. Navíc, díky jeho konstrukci, lze PERA snadno přenášet a manipulovat s ním.

Detailní pohled na PERA

Je vyroben z 18 mm silných desek pokrytých 100 % melaminem v bílé barvě. Toto provedení dodává PERA eleganci a čistotu, čímž se stává výborným doplňkem moderního bytu či kanceláře. Kromě toho, bílá je barevně neutrální, čehož lze využít při komponování interiéru.

Rozměry: Šířka: 90 cm Hloubka: 50 cm Výška: 35 cm. Tyto rozměry z něj dělají přiměřeně velký, resp. menší kulatý stoleček, který je vhodné umístit třeba do obývacího pokoje, pracovny, kanceláře atd.

PERA v prostředí interiéru

Vlastnosti a specifikace

  • Rozměry: Šířka: 90 cm Hloubka: 50 cm Výška: 35 cm
  • Materiál: dřevotříska, melamin
  • Barva: bílá
  • Dvě odkládací plochy
  • Jednoduchá montáž
  • Snadné čištění a údržba

Pokud hledáte elegantní a praktický konferenční stolek, který nabízí více než jen jednu odkládací plochu, PERA je tím pravým řešením. Navíc, jeho minimalistický design jej umožňuje snadno sladit s ostatními nábytkovými kusy a doplňky.

Pokud Vás tento konferenční stolek zaujal, podívejte se na něj přímo na stránkách prodejce: https://www.interierio.cz/produkt/asir-konferencni-stolek-pera-bily

Rubriky
Ritchies

Stylový televizní stolek POLKA v zlaté a černé barvě


Televizní stolek z řady POLKA kombinující zlatou a dekor černého mramoru.

O čem je televizní stolek POLKA?

Televizní stolek POLKA je moderní nábytek, který vás okouzlí svým designem a praktickostí. Jeho elegantní kombinace zlaté a dekoru černého mramoru z něj dělají exkluzivní kousek do vašeho obývacího pokoje.

Proč si vybrat právě POLKU?

Tenhle televizní stolek zaujme vaše návštěvy a vytvoří ten správný dojem, protože:

  • Je vyroben z kvalitních materiálů – televizní stolek je pevný a stabilní.
  • Nabízí spoustu úložného prostoru – na stolek se vejde nejen televize, ale i další zařízení a drobnosti.
  • Jeho design skloubí moderní prvky s klasikou – kombinace zlaté barvy s černým mramorem vypadá skvěle a bude ladit k ostatnímu nábytku.

Pokud tedy hledáte stylový televizní stolek, který zaujme hned na první pohled a zároveň vám umožní skladování všech potřebných věcí, je televizní stolek POLKA tou správnou volbou!

Vyberte si televizní stolek POLKA již nyní a získejte kvalitní nábytek za skvělou cenu!

Pro více informací o produktu a jeho možnostech nás navštivte na našem webu: https://www.isolund.cz/produkt/televizni-stolek-polka-zlaty-cerny

Televizní stolek POLKA

Televizní stolek POLKA je skvělým řešením pro váš obývací pokoj. Jeho moderní a jedinečný design jistě zaujme vaši návštěvu a zároveň poskytne dostatek úložného prostoru. Díky kombinaci zlaté a černé barvy se dokonale hodí ke každému interiéru.

Rubriky
Ritchies

Vysoké postele do ložnice – moderní a praktické řešení pro váš spánek!

Spánek je nezbytnou součástí našeho života a kvalitní postel je klíčová pro zajištění zdravého a kvalitního spánku. V poslední době se stále více lidí rozhoduje pro vysoké postele do ložnice, které nabízejí mnoho výhod oproti tradičním nízkým postelím. Pokud se také rozhodujete, zda si pořídit vysokou postel, přečtěte si náš článek a zjistěte, proč by mohla být pro vás ta správná volba.

Vysoké postele – praktické řešení pro úložný prostor

Jednou z největších výhod vysokých postelí je fakt, že nabízejí mnoho úložného prostoru pod postelí. To je skvělé řešení pro ty, kteří mají malou ložnici a potřebují více místa pro skladování oblečení, bot a dalších věcí. Pod vysokou postelí můžete umístit například skříňky, zásobníky na boty nebo dokonce další postel pro hosty. Tento prostor je také skvělý pro ukládání sezónního oblečení, které nepotřebujete po celý rok.

Vysoké postele – moderní design pro vaši ložnici

Vysoké postele jsou moderní a elegantní řešení pro vaši ložnici. Tyto postele mají často jednoduchý a minimalistický design, který se hodí do každého interiéru. Vysoké postele také často nabízejí možnost výběru z různých materiálů a barev, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe odpovídá vašemu vkusu.

Vysoké postele – zdravější pro vaše tělo

Vysoké postele jsou také zdravější pro vaše tělo. Pokud máte problémy s páteří nebo koleny, může být pro vás vysoká postel lepší volbou než nízká postel. Vysoká postel vám umožní snadnější vstávání a usazování, což může být pro některé lidi velmi důležité. Vysoká postel také umožňuje lepší cirkulaci vzduchu, což může pomoci snížit riziko vzniku plísní a alergií.

Pokud hledáte moderní a praktické řešení pro váš spánek, vysoká postel může být tou správnou volbou pro vás. Navštivte naši stránku studioglanz.cz, kde najdete široký výběr vysokých postelí v různých stylech a velikostech. Naše postele jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a nabízejí maximální pohodlí pro váš spánek. Navíc nabízíme i další kusy nábytku, které se skvěle hodí do moderních interiérů.

Rubriky
Ritchies

Růžový oboustranný přehoz z mikrovlákna DecoKing Axel – 240 x 260 cm pro dokonalý interiér

Oblíbené přehozy přes postel jsou stylovým i praktickým doplňkem, který zvládne ochránit čisté povlečení před nečistotami a prachem a dodají ložnici elegantní ráz. Šikovně poslouží i jako lehká přikrývka při odpoledním lenošení.

Co je to mikrovlákno?

Mikrovlákno je velmi tenké, jemné vlákno, které se často používá v textilním průmyslu. Vlákno se vyrábí z různých materiálů, ale nejčastěji z polyesteru. Díky svému jemnému povrchu je velmi příjemné na dotek, a proto se používá při výrobě různých textilií, jako jsou například ručníky, povlečení nebo právě přehozy.

Proč zvolit oboustranný přehoz?

Jedním z největších benefitů oboustranných přehozů je jejich využití. Díky tomu, že jsou na obou stranách stejně stylové a kvalitní, je možné oboustranný přehoz otáčet a používat na obou stranách. Tím můžete snadno obměnit vzhled své ložnice bez nutnosti dalšího nákupu nových přehozů nebo povlečení.

Tento růžový oboustranný přehoz z mikrovlákna DecoKing Axel – 240 x 260 cm má navíc velmi příjemný povrch a skvěle pohladí a zahřeje, což oceníte zejména v chladnějších měsících.

Jak obarvit ložnici?

Pokud chcete obměnit vzhled vaší ložnice, stačí použít přehozy v různých barvách a vzorech. Oblíbené jsou například pastelové odstíny růžové nebo modré, které dodají místnosti romantický a elegantní nádech. Sáhnout však můžete i po odvážnějších barvách jako je například žlutá nebo zelená, které dodají ložnici energii a svěžest.

Doporučujeme tento růžový oboustranný přehoz z mikrovlákna DecoKing Axel – 240 x 260 cm, který se svým jemným růžovým odstínem dokonale hodí ke každému interiéru.

Růžový oboustranný přehoz z mikrovlákna DecoKing Axel - 240 x 260 cm

Vyberte si ten správný přehoz a udělejte ze své ložnice nejhezčí pokoj v domě.

Koupit

Rubriky
Ritchies

Šatní skříň s policemi: Praktické řešení pro ukládání oblečení a doplňků

Šatní skříň s policemi je jedním z nejpraktičtějších řešení pro ukládání oblečení a doplňků. Tento typ skříně je ideální pro ty, kteří mají mnoho oblečení a potřebují ho efektivně uspořádat. Šatní skříň s policemi je navíc velmi praktická pro ty, kteří mají malý byt a potřebují využít každý centimetr prostoru.

Výhody šatní skříně s policemi

Jednou z největších výhod šatní skříně s policemi je, že umožňuje efektivní využití prostoru. Díky policím můžete oblečení a doplňky uspořádat tak, aby byly snadno dostupné a přehledné. Navíc můžete využít i horní část skříně, kde můžete umístit méně často používané kousky oblečení nebo sezónní věci.

Další výhodou šatní skříně s policemi je, že umožňuje snadné a rychlé vyhledávání oblečení. Díky přehlednému uspořádání můžete snadno najít to, co potřebujete, aniž byste museli prohrabávat celou skříň. To ušetří čas a zbytečné stresy při hledání správného kousku oblečení.

Jak správně uspořádat šatní skříň s policemi

Pro správné uspořádání šatní skříně s policemi je důležité nejprve vyprázdnit celou skříň a důkladně ji vyčistit. Poté můžete začít s uspořádáním oblečení a doplňků. Nejprve rozdělte oblečení podle typu (košile, trička, kalhoty, sukně apod.) a poté podle barvy.

Doporučujeme také využít šatních krabiček a košů na uspořádání menších věcí, jako jsou šperky nebo ponožky. Tyto krabičky a koše můžete umístit na police nebo do horní části skříně, kde nezabírají příliš mnoho místa.

Je také důležité myslet na to, že šatní skříň s policemi není vhodná pro uložení všech druhů oblečení. Například pro kabáty, bundy nebo dlouhé šaty je lepší využít visacích závěsů, které zabírají méně místa a zároveň chrání oblečení před zmačkáním.

Šatní skříň s policemi je tedy ideálním řešením pro ty, kteří chtějí efektivně využít prostor a mít přehledné uspořádání oblečení a doplňků. Pokud se rozhodnete pro tuto variantu, nezapomeňte na správné uspořádání a využití šatních krabiček a košů pro menší věci. Vaše šatní skříň s policemi se tak stane praktickým a přehledným úložným prostorem.

Pokud hledáte kvalitní a praktickou šatní skříň s policemi, navštivte naši webovou stránku www.codina.cz, kde najdete širokou nabídku různých typů a velikostí šatních skříní.

Rubriky
Ritchies

Rotho KOŠ NA ODPADKY s objemem 25 l pro vaší domácnost

Vaše domácnost potřebuje kvalitní koš na odpadky? Pak se zaměřte na produkt od firmy Rotho, která je specializovaná na výrobu kvalitních plastových výrobků. Jedním z nich je i koš na odpadky s objemem 25 l, který vám umožní efektivně a pohodlně řešit potřeby vaší domácnosti.

KOŠ NA ODPADKY, 25 l – ALBULA,PLAST – ANTRACITOVÁ – 40X23,5X34 CM, 25 L

K dispozici je koš se zajímavým designem v antracitové barvě, která skvěle zapadne do každé moderní domácnosti. Rozměry koše jsou 40×23,5×34 cm, takže jej lze uložit do menšího prostoru. Koš je vyroben z kvalitního plastu, což garantuje dlouhou životnost a snadné udržování čistoty.

Další výhodou tohoto koše na odpadky je jeho objem. S kapacitou 25 litrů vás rozhodně nezklame. Je tedy ideální na použití do kuchyně, kanceláře, nebo jiného prostoru, kde se produkuje větší množství odpadu.

Kvalita a funkčnost

Firma Rotho klade vždy důraz na kvalitu a funkčnost svých produktů. Tomu nebyl výjimkou ani koš na odpadky s objemem 25 l. Kvalitní plast, ze kterého je koš vyroben, zaručuje odolnost vůči poškození a snadné čištění. Stejného kvalitního materiálu je vyroben i víko, které zajistí, že se žádné příjemné pachy do vašeho prostoru nedostanou.

Dále je koš vybaven praktickým krytem proti chybějícím odpadkovým pytlům, což usnadní jeho použití a zamezí ochlazování a nepříjemným vůním v místnosti.

Dostupnost a cena

Koš na odpadky Rotho si můžete zakoupit v kvalitních nábytkářských prodejnách nebo v internetovém obchodě. Jeho cena se pohybuje okolo 300 Kč, což ji řadí mezi průměr cenové hladiny košů na odpadky. Při své další cestě pro internetem jej můžete sehnat i na stránce https://www.nabytekprehledne.cz/produkt/rotho-kos-na-odpadky-25-l-4.

Závěr

Koš na odpadky Rotho s objemem 25 l je kvalitní a funkční výrobek, který rozhodně nepatří mezi levné plastové koše na odpadky s velmi omezeným použitím. Jeho výhodou je nejen zajímavý design, ale především příznivá cena vzhledem k jeho kvalitě a funkčnosti. Takže pokud hledáte kvalitní koš na odpadky, který vám usnadní život a nebude vám dělat starosti, koš na odpadky od Rotho je pro vás tou pravou volbou.

Koš na odpadky Rotho

Na obrázku můžete vidět, jak může být koš na odpadky Rotho praktickým pomocníkem v každé domácnosti.

Rubriky
Ritchies

Bassetti povlečení v červené barvě z makosaténu – velikost 140/200 cm

Bassetti povlečení v červené barvě z makosaténu je perfektním doplňkem vaší ložnice. Tento produkt byl navržen tak, aby nejen spokojil vaše designové představy, ale také aby vám poskytl příjemné a zdravé spaní. Díky své barvě a vzoru se elegatně hodí do jakékoliv moderní ložnice.

Bassetti povlečení

POVLEČENÍ z bavlny

Toto luxusní povlečení má rozměry 140/200 cm a je vyrobeno z 100% bavlny. Bavlna je materiál, který je velmi příjemný na dotek a je vhodný pro lidi s alergiemi, protože je měkký a hypoalergenní. Povlečení se snadno udržuje a je možné jej prát v pračce při teplotě 60 °C.

Makosatén a jeho vlastnosti

Makosatén je speciální bavlněná tkanina, která se vyznačuje velmi vysokou kvalitou. Tato tkanina je velmi jemná a má hladký povrch, díky čemuž se váš sladký spánek stane skutečností. Makosatén má také velmi dobrou schopnost absorpce vlhkosti, díky čemuž se bude velmi dobře držet vody.

Makosatén

Barva červená

Tento kus povlečení má krásnou červenou barvu, která dodá vašemu pokoji spálení a žár. Červená barva má také psychologické vlastnosti, jako je zvyšování energie, zlepšování vaší nálady a podpora vášně.

Červená barva

Nabízíme také velikosti 70×90 cm a 140×200 cm, takže si můžete vybrat podle velikosti vaší postele. Tohoto krásného povlečení si můžete objednat na následujícím odkazu: Bassetti povlečení – makosatén – červená – 140/200 cm.

Rubriky
Ritchies

Bílá bavlněná stolní lampa Kave Home Kosta – dokonalý doplněk pro váš interiér

Designovým prvkem ve vašem domově může být i tato stolní lampa Kave Home Jovik skandinávského stylu. Ocení ji příznivci jednoduchých tvarů a decentních barev. Tělo lampy připomíná jeřáb, je vyrobeno z bíle lakovaného kovu a masivního bukového dřeva – tyto materiály společně tvoří líbivý kontrast. Stínidlo je ze 100% bavlny a vnese do prostoru zajímavé světlo. Praktický detail představuje pohyblivý kloub, který vám pomůže přesně zvolit místo, které osvětlíte.

Proč byste měli zvolit právě tuto lampu?

Bílá bavlněná stolní lampa Kave Home Kosta není jen krásným designovým prvkem vašeho interiéru, ale také skvělým zdrojem osvětlení. Díky svému vysoce kvalitnímu stínidlu ze 100% bavlny poskytuje příjemné a příjemné světlo, které vytvoří v místnosti teplou atmosféru.

Lampa je také velmi univerzální a snadno se přizpůsobí jakémukoli stylu vašeho interiéru. Skvěle vypadá například na nočním stolku, pracovním stole nebo na stole v obývacím pokoji.

Jak na čištění a údržbu?

Chcete-li, aby vaše bílá bavlněná stolní lampa Kave Home Kosta vypadala stále jako nová, měli byste se o ni pravidelně věnovat. K čištění doporučujeme použít bavlněný hadřík namočený ve vlažné vodě a vysavač s vhodným nástavcem. Nikdy nepoužívejte ostré čisticí prostředky, které by mohly poškodit lakovaný kov nebo bavlněné stínidlo.

Aby vaše bílá bavlněná stolní lampa Kave Home Kosta zůstala stále krásná a funkční, doporučujeme ji umístěte na suché a stabilní místo a chránit ji před přímým slunečním zářením nebo vlhkostí.

Zajímá vás tato krásná lampa? Klikněte zde a objednejte si ji ještě dnes!

Bílá bavlněná stolní lampa Kave Home Kosta - dokonalý doplněk pro váš interiér

Bílá bavlněná stolní lampa Kave Home Kosta - dokonalý doplněk pro váš interiér

Rubriky
Ritchies

Získejte dokonalý spánek s měkkou matrací z líné pěny

Vyberte si kvalitní matraci pro dokonalý spánek

Kvalitní spánek je základem zdraví a pohody. Pokud trpíte bolestmi zad nebo krční páteře, může být příčinou nevhodná matrace. Proto je důležité si vybrat kvalitní matraci, která bude vašemu tělu poskytovat optimální podporu a pohodlí.

Zvolte si měkkou matraci z líné pěny

Jednou z nejlepších volbou pro kvalitní spánek je matrace z líné pěny. Tento materiál se dokáže přizpůsobit tvaru vašeho těla a poskytnout tak optimální podporu a pohodlí. Navíc se po použití rychle vrátí do původního tvaru, což zaručuje dlouhou životnost matrace.

Nakupujte v kvalitním obchodě s matracemi

Při výběru matrace je důležité nakupovat v kvalitním obchodě, který nabízí široký výběr matrací různých materiálů a tvrdostí. Pokud hledáte měkkou matraci z líné pěny, doporučujeme navštívit internetový obchod hotelatawa.cz. Zde najdete široký výběr matrací od renomovaných výrobců, které vám zajistí kvalitní spánek a pohodu.

Závěr

Vyberte si kvalitní matraci z líné pěny a získejte dokonalý spánek, který vám zajistí zdraví a pohodu. Navštivte internetový obchod hotelatawa.cz a vyberte si z širokého výběru matrací od renomovaných výrobců.

Rubriky
Ritchies

Černá knihovna s dekorem dubu od Hammel Furniture v rozměrech 94×210 cm Edge


Otevřený design pro knihy i dekorace

Dánská značka Hammel je známá svým čistým designem a prvotřídní kvalitou. Knihovna z řady Edge by Hammel není výjimkou. Kombinace černé barvy a dubového dekoru vytváří moderní a industriální vzhled. Díky otevřenému designu nabízí knihovna prostor pro vystavení nejen knih, ale i oblíbených dekorací.

Černá knihovna s dekorem dubu od Hammel Furniture

Hlavní charakteristiky knihovny

  • Rozměry: 94 x 210 cm
  • Materiál: laminovaná dřevovláknitá deska s dekorem dubu
  • Barva: černá + dubový dekor
  • Design: otevřený, moderní, industriální
  • Výrobce: Hammel Furniture
  • Umístění: ideální pro obývací pokoj, pracovnu nebo ložnici

Recenze zákazníků

„Tuto knihovnu jsem si zakoupila pro naši pracovnu a jsem s ní velmi spokojená. Její moderní vzhled se hodí k ostatním zařízením a knihovna nabízí dostatek prostoru nejen pro knihy, ale i pro různé dekorativní předměty. Kvalita výrobku je naprosto skvělá.“

Marie T., Brno

„Po delším hledání jsem se rozhodla pro tuto knihovnu a nelituji. Je to krásný kus nábytku a hodně mi pomohla s organizací mé knihovny. Navíc nemusíte mít jen knihy. Knihovna je ideální i pro vystavování různých dekorací.“

Lucie S., Praha

Kde koupit knihovnu Edge od Hammel Furniture?

Pokud vás zaujala tato knihovna, doporučujeme navštívit srovnavacnabytku.cz. Zde si můžete knihovnu zakoupit a využít různé nabídky a slevy.

©2021 Vaše jméno