Rubriky
Ritchies

Dubový rozkládací jídelní stůl Kave Home Nadyria – multifunkční kousek do vaší jídelny


Přidání moderního kusu nábytku do vaší jídelny

Potřebujete do vaší jídelny přidat kousek nábytku, který bude jak praktický, tak moderní a stylový? Dubový rozkládací jídelní stůl Kave Home Nadyria může být tou správnou volbou.

Snadno rozložitelný a flexibilní design

Nadyria je multifunkčním kouskem nábytku, který vám nabízí možnost v případě potřeby zvětšit jeho jídelní plochu. Díky prodlužovací desce, která je dodávána společně se stolem, lze tento stůl snadno rozložit a mít tak více prostoru pro vaše hosty. Prodlužovací deska je zavěšená pod deskou stolu a je vždy připravena k použití.

Stylové spojení přírodního dřeva a kovové konstrukce

Nadyria se v sobě perfektně spojuje přírodně zbarvená deska z dubové dýhy s černě lakovanou kovovou podnoží. Takové spojení vytváří atraktivní design, který působí moderně a elegantně.

Velikost a funkčnost pro váš domov

Nadyria představuje ideální řešení pro ty, co nepotřebují příliš velký stůl, ale ocení možnost v případě potřeby zvětšit jeho jídelní plochu. Tento stůl má rozměry 120-160 x 80 cm a lze na něm pohodlně posezenout až čtyři osoby.

Objednejte si Nadyria hned teď!

Nadyria je perfektním multifunkčním kusem nábytku pro váš domov. Objednejte si tento stůl ještě dnes a užijte si jeho praktičnost, moderní design a stylový vzhled. S nákupem Nadyria neuděláte chybu!

Pro objednání navštivte tuto stránku.

Dubový rozkládací jídelní stůl Kave Home Nadyria

Přineste do své jídelny moderní kus nábytku, který může být kdykoliv snadno rozložitelný a nabídnout více prostoru pro vaše hosty.

Dubový rozkládací jídelní stůl Kave Home Nadyria

Nadyria představuje ideální řešení pro ty, kteří hledají stylový a praktický stůl pro svou jídelnu.

Dubový rozkládací jídelní stůl Kave Home Nadyria

Dubová dýha stolu Nadyria přináší do vaší jídelny přírodní prvky, které působí velice moderně a elegantně.